Haarzorg Zwolle Isala

Haarzorg Zwolle is een onderdeel van kapsalon Hans Kalf Intercoiffure heeft al meer dan 90 jaar ervaring en is een erkend ANKO haarwerkspecialist.

Haarzorg Zwolle heeft een vestiging in het Isala Ziekenhuis te Zwolle (beganegrond V4), naast 3 werkplekken hebben we ook een eigen afgezonderde ruimte voor het aanmeten van haarwerken / pruiken.

Haaruitval kan ontstaan door erfelijke factoren (alopecia) of door medicijnen of chemotherapie, onze missie is om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijvoorbeeld een kant en klaar trendy haarwerk of een haarwerk op maat welke semipermanent wordt bevestigd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en wij zullen voor u de aanvraag bij uw zorgverzekeraar verzorgen.

Wilt u meer informatie over haarweken (pruiken), hoofdbedekkingen of onze producten kijk dan op haarzorgzwolle.nl of bel gerust even met een van onze haarwerkspecialisten daar op 038 - 424 20 11.

Ook kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis intake, dit kan 24/7 via onze site door hier te klikken of door te bellen met bovenstaande nummer.

 

U kunt op afspraak ook terecht in onze vestiging in de brederostraat 2 (wipstrik) te Zwolle, dan kunt u het beste even bellen met  038 - 424 20 11.

 

Met vriendelijke groet,

Team Haarzorg Zwolle

 

Werkplekken Haarzorg Zwolle Isala

 

Balie Haarzorg Zwolle Isala

 

 

 

Haarzorg Zwolle Isala

 

Entree Haarzorg Zwolle Isala

 

 

 

 

 

Korting ontvangen?

Meld je hier aan en ontvang onze kortingsacties per e-mail!