Haarzorg Zwolle Isala ziekenhuis

Haarzorg Zwolle is een onderdeel van kapsalon Hans Kalf Intercoiffure heeft al meer dan 92 jaar ervaring en is een erkend ANKO haarwerkspecialist.

Onze vestiging in het Isala Ziekenhuis te Zwolle vindt u op de beganegrond (V4), naast 3 werkplekken hebben we ook een eigen afgezonderde ruimte voor het aanmeten van haarwerken (pruiken).

Haaruitval kan ontstaan door erfelijke factoren (alopecia) of door medicijnen of chemotherapie, onze missie is om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijvoorbeeld een kant en klaar trendy haarwerk of een haarwerk op maat welke semipermanent wordt bevestigd.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en wij zullen voor u de aanvraag bij uw zorgverzekeraar verzorgen.

Meer informatie over haarweken (pruiken), hoofdbedekkingen of onze professionele producten o.a. Mediceuticals, Kérastase & L'Oreal producten,kunt u vinden op haarzorgzwolle.nl of bel gerust met een van onze haarwerkspecialisten op 038 - 424 20 11.

Ook kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis haarwerk intake, dit kan 24/7 via onze site door hier te klikken of door te bellen met bovenstaande nummer.

 

U kunt op afspraak ook terecht in onze vestiging in de brederostraat 2 in een speciale afgezonderde ruimte (1 trap) en op maandag mogelijk tijdens sluiting in de salon,ook dan kunt u het beste bellen tijdens onze reguliere openingstijden met 038 - 424 20 11 of indien gesloten met 038 - 453 55 68.

 

Haarzorg Zwolle Isala

 

Haarzorg Zwolle Wasplek & Balie

 

Haarwerk privacy ruimte

 

 

 

 

 

 

 

Korting ontvangen?

Meld je hier aan en ontvang onze kortingsacties per e-mail!