COVID-19 | Hans Kalf Intercoiffure

Lieve klant,

 

In onze salons werken we ivm COVID 19 met uitgebreide voorzorgsmaatregelen en hebben een klanten protocol.

Wij werken alleen op afspraak, ivm de registratieplicht noteren we uw naam, emailadres en/of telefoonnummer. Deze registratieplicht is bedoeld om het bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker te maken, mocht dat nodig zijn.

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor ons & voor u als klant, dus neem deze aub mee. Bij gezichtsbehandelingen mag hij tijdelijk afgezet worden!

In onze zaken hebben we bij de behandel en wasplekken tussenschermen geplaatst en hebben plexiglas platen bij de kassa's.

Het is alleen mogelijk op afspraak (met naam en tel nummer of email) ook zijn wij verplicht volgens RIVM u een aantal vragen te stellen, heeft u een "ja" op een van de vragen dan verzoeken we u om niet naar de salon te komen.

Heeft u een afspraak kom dan maximaal 5 minuten van te voren, kunt u bij binnenkomst geen 1,5 meter afstand houden of zijn de beschikbare wachtplekken bezet dan verzoeken we u om even buiten te wachten.

Kom alleen, uitzonderingen zijn minderjarigen of mensen met een beperking deze mogen onder begeleiding van één volwassene langskomen.

We hopen u snel gezond te mogen begroeten in één van onze salons uiteraard met in achtneming van ons onderstaande klanten protocol.

Team

Hans Kalf Intercoiffure

Covid 19 intake vragen

 

 

Korting ontvangen?

Meld je hier aan en ontvang onze kortingsacties per e-mail!